måndag 29 oktober 2012

Framgång för våra 15 mån. "valpar"

Ja, är det rätt att kalla 15 månaders gamla hundar för valpar... Men ni vet att till sina föräldrar blir man alltid barn så ja, de får kallas valpar hemma hos oss i några år till ;o)

Hur som helst så har jag fått positiva tongångar från alla dem som jag hört ifrån. Det jagas numera lite varstans i Sverige och Norge med Nimrods-valpar vilket är jätteroligt!!!

Senaste mailet inkl. bild kom från Anders som köpte Nimrods Herr Torsdag. ( Kolla in biotopen! Ja, i den skogen kan jag tänka mig att ett Fauvedrev kan gå riktigt fint! Gillar även att man lagt rådjuren lite fint på en grangrensbädd!)Från honom fick vi följande bild och text.

Detta är Basses första rådjur.
Hej Håkan
Basse ( Herr Torsdag ) går som en klocka.
Drevtider på trekvart upp till ett timma. Sen kommer han i sitt spår till husse igen.
Underbart skall.
...
Jag tar det lite lugnt men en eller två gånger i veckan får han gå.
Mvh
Anders Boley

 
Kan även tilläggas att andra hundar från samma parning också har börjat bra. För att inte tala om hur de avslutade sin utställningssommar!
 
Nimrods Herr Måndag (storebror till Basse) tog flera framskjutna placeringar på utställningar under 2012. Här blev han bäst i rasen och kom på 4:e plats inom gruppen som innehåller en massa raser!

Härligt jobbat under 2012 Carina Prick med fina killen Nimrods Herr Måndag (Acke). Även han har gått bra i viltspåren och börjat, till husse Mats förtjusning, att ta för sig i drevlöporna!

Vi hörs vidare!/Håkan


Inga kommentarer: