måndag 9 september 2013

Ytterligare nya Nimrods - Champions

Nu är det dags att återigen skriva in GRATTIS på vår hemsida till våra valpköpare!

Det är alltid roligt att få mail om framgångar från valpköpare. Just nu så rör den s.k. veckodagskullen på sig i alla möjliga sammanhang. Redan förra året, då de 7 valparna var 1,5 år så provades tre av dem på jaktprov vilket med all säkerhet kommer följas upp med ytterligare jaktprov under kommande jaktsäsong.

Under utställningssäsongen har Nimrods Herr Måndag visat upp sig och tagit ett par Cert som är grunden för att bli utställningschampion. Samtidigt har Nimrods Fröken Lördag gått på utställningar i Norge och under tre utställningar på rad skördat sina tre Cert! Hon behöver nu bara komplettera detta med ett drevprovsresultat för att få tillgodoräkna sig titeln Utställningschampion vilket borde gå bra under den kommande drevprovssäsongen.
 
Nimrods Fröken Lördag bor i Norge
Nimrods Herr Söndag har också han varit igång och har under tre viltspårsprov på en månad tagit tre 1:or och kan nu titulera sig som SE VCH Nimrods Herr Söndag.
Snyggt diplom till husse Jarls kontor!


Dante som Herr Söndag heter i "vardagslag" fungerade även bra i skogen, redan under sin första jaktsäsong (då han var 1,5 år) så vi ser fram emot drevprovsresultat under kommande säsong...

Av den s.k. "Veckodagskullen" hos Nimrods kennel är det nu fyra valpar av sju som kan titulera sig som champion och då är de ändå bara 2 år gamla!

Inga kommentarer: